Kraj za Paula Pogbu na Old Traffordu!
Foto - EPA

Sezona, ali i karijera na Teatru snova došla je kraju

Kraj za Paula Pogbu na Old Traffordu!

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Paul Pogba (29) završio je sezonu u Manchester Unitedu, a po svemu sudeći odigrao je i svoje posljednje minute u dresu Crvenih đavola.

Klub iz Manchestera potvrdio je danas kako je 29-godišnji veznjak završio sezonu zbog problema s mišićem i on do kraja sezone više neće nastupati za Crvene đavole.

"Za Paula je ova sezona vjerovatno završena. Ljekar mi je rekao da ga čeka minimalno četiri sedmice pauze, a kako je posljednja utakmica krajem maja, ne vjerujem da će više igrati ove sezone", rekao je menadžer Manchester Uniteda Ralf Rangnick.

Pogba je tako utakmicom protiv Liverpoola vjerovatno završio karijeru u Manchester Unitedu. Ugovor mu ističe na kraju sezone i on će po svemu sudeći karijeru nastaviti negdje drugo.

Francuski fudbaler se povezuje s Juventusom i PSG-om, a navodno je izvjestan njegov odlazak u redove pariškog velikana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Paulu Pogbu je ovo bio drugi boravak na Old Traffordu. Kupljen je od Juventusa 2016. godine za više od 100 miliona eura, ali uloženi novac kao i većina igrača u proteklim godinama na Teatru snova nije opravdao.

On je odigrao ukupno 226 utakmica i postigao je 39 pogodaka za Crvene đavole, a od trofeja je osvojio EFL Kup i Evropsku ligu 2017. godine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...upropastise najbolje godine karijere ovakvoj igracini...on bi u Liverpoolu briljirao.
1 6
w41k3r
Dobar ucinak: 226 utakmica - 39 golova - 180 frizura. Ubleha
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi