Son prilikom ulaska u svlačionicu sa brazilskim zvijezdama pokazao koliko je stidljiv i ponizan

Sjajni fudbaler Tottenhama

Son prilikom ulaska u svlačionicu sa brazilskim zvijezdama pokazao koliko je stidljiv i ponizan

Admin Čaušević

Son Heung-min je već godinama jedan od najboljih fudbalera svijeta te se može reći da uživa svjetsku slavu. 

Koliko god da je dobar fudbaler čini se da je Son isto toliko stidljiv i ponizan. Pokazuje to i scena nastala prije nekoliko dana.

Od ranije je poznata priča da sjajni fudbaler iz Južne Koreje bez obzira što ima ogromno bogatstvo i dalje živi sa roditeljima i nema namjeru da se ženi dok ne okonča karijeru.

Na terenu je uvijek susretljiv i nije uopšte sklon incidentima. I kada napravi prekršaj brže bolje nastoji da se izvini protivniku.

Iako je već godinama u samom svjetskom vrhu Son i dalje misli da nije svjetska zvijezda što pokazuje i scena od prije nekoliko dana.

Oglasi

Sve se dešavalo nakon prijateljske utakmice Sjeverne Koreje i Brazila kada je Son krenuo da razmijeni dres sa Neymarom. Detalje je ispričao njegov saigrač iz Tottenhama Emerson Royal.

"Prije samog ulaska u svlačionicu Son me pitao da li ga Neymar uopšte poznaje, rekao sam mu naravno da poznaje, divi ti se isto onoliko koliko i on tebi", rekao je Emerson.

Nakon toga je Son stidljivo s dresom u ruci ušao u svlačionicu prepunu brazilskih zvijezda i razmijenio dres sa Neymarom.

Da stvar bude još upečatljivija brazilski supestar je na Instagramu podijelio zajedničku fotogafiju sa opisom: "Dva velikana u fudbalskoj historiji."

Inače, Son i društvo se i nisu najbolje proveli protiv Brazilaca pošto je selekcija iz Južne Amerike slavila sa ubjedljivih 5:1.

S individualnog aspekta Koreanac je odigrao najbolju sezonu u karijeri jer je sa 23 gola bio najbolji strijelac Premiershipa, nešto što se sigurno može smatrati poduhvatom obzirom na žestoku konkurenciju.

Top Komentari

denimen9
Ćaća dovedi nam Richarlisona i Sona. I idemo po 15.
0 1
Taetaiwo
Sve se dešavalo nakon prijateljske utakmice Sjeverne Koreje i Brazila?????????????????????????????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi