U Realu u nevjerici zbog sasvim normalnog poteza Modrića: "Samo se ponizio..."

Kivni na Mbappea

U Realu u nevjerici zbog sasvim normalnog poteza Modrića: "Samo se ponizio..."

A. Čaušević

Još dugo vremena će proći da u Realu oproste Kylianu Mbappeu što je izabrao PSG. 

U ponedjeljak je Hrvatska sa minimalnih 0:1 pobijedila Francusku u gostima te tako stigla do zaista velika tri boda u Ligi nacija.

Na poluvremenu utakmice Luka Modrić je tražio dres od Kyliana Mbappea na putu ka tunelu što je sasvim normalna pojava u modernom fudbalu.

Ipak, taj potez ikone Reala se uopšte nije svidio medijima naklonjenim kraljevskom klubu šta se kapiten Vatrenih suočio sa ozbiljnim kritikama.

"Ne mogu vjerovati! Šokiran sam! Modrić, koji je vođa Reala i pravi madridist pita dres od tipa koji se narugao Realu i navijačima tog kluba", govorio je voditelj čuvene emisije El Chiringuito.

Gosti u emisiji su smatrali da je ponižavajuće da Modrić kao dobitnik Zlatne lopte i živa legenda traži dres od igrača koji tek treba sve to da postane.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Kritičan je bio i legendarni Guti koji je tražio da se zapali Mbappeov dres kojeg je Modrić uzeo od francuske zvijezde.

Podsjećanja radi, Mbappe je mjesecima obećavao Realu da će potpisati kada mu istekne ugovor, a na kraju je odlučio da ostane u PSG-u i produži ugovor s prvakom Francuske. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amansio
Ovim novinari ponižavaju Real Madrid, šta nije potpisao nije ispada da je Real klub koji pada na sitnicama. Real treba i mora da se izdigne iznad situacije ispada da pati za tamo nekim balom. Nismo patili za Ronaldom koji kakav god da je bio 5 puta osvajač zlatn lopte najbolji strijelac u historiji itd. Previše pažnje nekom klinji kome zbog ovoga samo reklama sija.
2 0
Mostarac94
Pa nije da igraju psg i real pa da ga je pitao to bi sramota bila, ovako su repke i obojica kao najbolji igraci svojih repki
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi