Glumca povezuju sa Shakirom: "Da li to pokušavate da mi je namjestite?"

Evansa "spetljali" sa kolumbijskom pjevačicom

Glumca povezuju sa Shakirom: "Da li to pokušavate da mi je namjestite?"

E. Škorić

Slavni glumac Chris Evans trenutno radi na promociji svog novog filma "Buzz Lightyear", koji izlazi za tri dana širom svijeta, ali u posljednjih nekoliko dana se počeo povezivati sa Shakirom.

Nakon što je prekinula svoju 12-godišnju vezu sa stoperom Barcelone Gerardom Piqueom, kolumbijska pop diva na Instagramu je zapratila dva glumca - spomenutog Evansa i Hernyja Cavilla. Ubrzo su Shakirini fanovi na društvenim mrežama istakli da je Evans idealan muškarac za nju, a sada se i sam glumac morao suočiti s pitanjem o Shakiri.

"Da li mi to pokušavaš smjestiti Shakiru?", upitao je Evans novinara.

Upitan je jednom drugom prilikom da li poznaje Shakiru, odgovorio je: "Nisam je imao priliku upoznati, ali sam njen veliki fan". A postoji li mogućnost da možda zaplešu zajedno u budućnosti u nekom od njenih spotova?

"Bilo bi me jako sram biti uz nju jer ona to predobro radi", poručio je glumac.

Inače, Shakira je 4. juna potvrdila da se rastaje od bivšeg španskog reprezentativca s kojim ima dvoje djece, a do prekida veze došlo je nakon što ga je navodno uhvatila u prevari.

Španski mediji smatraju da nije nemoguće da na kraju Shakira završi u vezi sa Evansom i da ga nije slučajno počela pratiti na društvenim mrežama nakon što je odlučila rastati se sa Piqueom.

Top Komentari

King_Kenny
...da mi je znati kakve veze ova vijest ima sa sportom?
1 1
MKB10F16
Jao jao.....hahahahha..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi