Sučić ponovo u dresu Zrinjskog

Stiže na posudbu

Sučić ponovo u dresu Zrinjskog · Zvanično

H. Zilić

Zrinjski nastavlja sa jačanjem igračkog kadra pred novu sezonu.

Klub iz Mostara je potvrdio da na posudbu iz zagrebačkog Dinama dolazi mladi Petar Sučić, što je naš portal i najavio ranije.

"Petar Sučić novi je igrač HŠK Zrinjski, a 18-godišnjak u redove prvaka stiže na jednogodišnju posudbu iz GNK Dinamo Zagreb", stoji u objavi aktuelnih prvaka Bosne i Hercegovine.

Sučić je rođeni Livnjak, a upravo iz Zrinjskog je otišao u Dinamo. Sada će sigurno imati mnogo veću priliku da pokaže svoje znanje u starom jatu.

Sučić je ponikao u NK Sport Prevent Bugojno, veoma organizovanom kolektivu koji iz sezone u sezonu 'rađa' velike talente.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tek mu je 18 godina, no upisao je već jedan nastup za mladu reprezentaciju BiH.

Nastupao je u proteklom periodu povremeno za 2. tim Dinama te juniorsku selekciju kluba iz Zagreba.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

delta
Cuj ponovo u dresu Zrinjskog,pa momak.prije tri mj4seca otisao iz Zrinjskog,cisto pranje novca,samo budala ne vidi.Kao junior otisao u Dinamo za 200.000 eura,pa koje tu lud,naravno odmah rikverc i sve cisto!Klasicno pranje novca za Mamice.
0 5
Realist
Odlican igrac. Bit ce pojacanje.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi