Još nije otišao ni u Barcelonu, a već zna gdje će nakon nje: Tu planira završiti karijeru

Robert Lewandowski

Još nije otišao ni u Barcelonu, a već zna gdje će nakon nje: Tu planira završiti karijeru

Eldar Ganibegović

Čini se kako je Robert Lewandowski konačno uvjerio čelnike Bayerna da otvore pregovore s Bacelonom oko njegovog prelaska na Camp Nou.

Poljak jako želi igrati u bojama  Blaugrane, a njegov bivši menadžer nedavno je objasnio da je jedan od razloga za to to što želi da dokaže da je bolji od Karima Benzeme, 34-godišnjeg napadača Real Madrida. 

Isti taj Cezary Kucharski govorio je drugi put u vezi poljskog napadača, ovaj put u vezi sa završetkom karijere.

Nakon iskustva u Barceloni, Lewandowski bi želio otići u MLS, prvenstvo poznato po dovođenju vrhunskih fudbalera nekoliko godina prije nego što objese kopačke o klin.

"Mislim da će potpisati s Barcelonom, mislim da je to moguće. Mora izvršiti pritisak na Bayern da raskine ugovor. Šefovi Bayerna znaju da želi otići u Španiju.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Njegov plan je Njemačka, zatim Španjolska, a zatim okončanje karijere u Sjedinjenim Državama", rekao je Kurcharski, prenosi Forbes.

Šta će biti od svega, ostaje da vidimo. Jasno, očekuje nas zanimljivo ljeto što se tiče Roberta Lewandowskog. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
Nikad neće biti bolji od Benzeme iako je dao milion golova u Kikiriki ligi
0 8
denimen9
Lewa je presmiješan lik.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi