Nevjerovatna odluka Tuzla Cityja pred meč na Grbavici!

Sve pohvale

Nevjerovatna odluka Tuzla Cityja pred meč na Grbavici!

Admin Čaušević

Evropske utakmice za praktično sve klubove su odlična prilika da zarade novac. 

I dok su ulaznice za međunarodne mečeve obično skuplje nego inače za ligaške u Tuzla Cityju su se odlučili za pomalo nevjerovatan potez.

Naime, iz tuzlanskog kluba je saopšteno kako će ulaz na revanš meč 1. pretkola Konferencijske lige biti besplatan.

"U povodu prve domaće utakmice u okviru evropskih takmičenja, F.K.Tuzla City odlučio je da počasti svoje navijače besplatnim ulaznicama!

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Gratis ulazak na sarajevski stadion imat će i svi ostali koji odluče uživo da pogledaju uzvratnu utakmicu 1.pretkola Konferencijske lige između Tuzla Cityja i Tre Pennea", saopšteno je iz Tuzla Cityja.

Podsjećanja radi, Tuzla City je protiv predstavnika San Marina slavio u prvom meču sa 0:2 i jednom nogom je u durgom pretkolu gdje ih čeka AZ Alkmaar.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Svejedno niko nece gledati ni jedne ni druge amatere.
4 25
Guti
Svaka cast Azmire
24 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi