U Bayernu se čudom čude zbog onog što radi Sadio Mane
Foto - FC Bayern

Senegalac je nevjerovatan

U Bayernu se čudom čude zbog onog što radi Sadio Mane

Midhat Šljivak

Senegalski napadač Sadio Mane (30) pojačao je minhenski Bayern.

Nakon šest godina u Liverpoolu sjajni napadač se odlučio na odlazak i za novu sredinu je odabrao Bayern.

Svjesni su u Minhenu da su u Maneu dobili fenomenalnog fudbalera, ali ono što Senegalac radi na početku sezone apsolutno niko nije očekivao.

Mane žestoko radi kako bi se pripremio što bolje za početak nove sezone. U Bayernu su ostali šokirani kada se na jučerašnjem treningu Mane pojavio daleko prije svih.

Čudesni fudbaler je s treningom počeo gotovo dva sata ranije. Obavio je samostalni trening, te je ostao čak šest sati u trening-centru minhenskog kluba.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Iako u njemačkom fudbalu vlada pravi red i disciplina, nekog kao Manea u Bayernu dosad nije bilo, ali Senegalac je odavno poseban po mnogo čemu u svijetu fudbala.

Bit će zanimljivo vidjeti 30-godišnjeg napadača u dresu Bayerna, a ako se po jutru dan poznaje, slijedi još jedna paklena sezona za ovog sjajnog fudbalera.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Ovo sam ja radio u trećem razredu osnovne škole.
2 8
Mele
Zene nema, ne hebe nista, pa mora bar da se trosi na treningu i teretani, ha ha..nevin covjek jos..
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi