Mbappe okom, u PSG-u skokom: Francuzu ispunjenja još jedna "bizarna" želja

Što poželi to i dobije

Mbappe okom, u PSG-u skokom: Francuzu ispunjenja još jedna "bizarna" želja

Admin Čaušević

U modernom fudbalu su fudbaleri obično taoci bogatih klubova, ali to nije slučaj za Kylianom Mbappeom.

Nakon što je odlučio da ostane u PSG-u, pariški klub je praktično postao Mbappeova zlatna ribica pošto mu ispunjava sve želje.

Mbappe je u žiži dešavanja zbog svog nedoličnog ponašanja tokom meča protiv Montpelliera kada je imao više istupa.

Francuski superstar je prvo tražio od Neymara da puca penal nakon što je promašio prvi, a zatim je i stao usred akcije nakon što nije dobio jednu loptu.

Da bi smirili svoju umišljenu zvijezdu u PSG-u su nekoliko dana odlučili da mu ispune želju te su doveli osobu koja će mu čuvati leđa.

Naime, dolazak u PSG je potvrdio poznati francuski novinar Julien Maynard koji je posljednjih deset godina radio za televizijsku stanicu Telefoot.

Maynard je dobar Mbappeov prijatelj još iz vremena kada je igrač igrao za Monaco i bit će angažovan u klupskoj organizaciji događaja.

Ipak, dojam je da je Mbappe indistirao na dolasku svog prijatelja kako bi potezima van terena te u odnosima s javnošću ''gasio požar'' u slučaju novog ispada.

Kada je bio na ivica potpisa za Real u PSG-u su su učinili sve moguće da zadrže Mbappea u svom timu i sada očigledno plaćaju visoku cijenu zbog toga.

Top Komentari

bk123
Mbape je strašan igrač i veliki potencijal,mislim da je i tome glupo i pričati...ali moje mišljenje je da on nikada neće biti VELIKI igrač jer previše je umišljen,razmažen i nekako mi nije ono za trajanja...moje skromno mišljenje je da neće imati karijeru kao neki VELIKI igrači
4 0
denimen9
U Realu bi dobio dva šamara, vratio bi se na krilo i šutio i igrao svoj dio
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi