Nevjerovatno je šta Erling Haaland radi u Engleskoj

Već zabio tri gola večeras

Nevjerovatno je šta Erling Haaland radi u Engleskoj

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja igraju na svom terenu protiv Nottingham Foresta u okviru 5. kola Premiershipa.

Građani su već nakon 25 minuta utakmice čini se riješili pitanje pobjednika u ovom meču jer imaju prednost od 3:0 i čini se da gostima večeras prijeti prava katastrofa na Etihadu.

U centru pažnje i večeras je nevjerovatni Erling Haaland koji igra u spektakularnoj formi otkako je ovog ljeta stigao u City iz Borussije Dortmund.

Haaland je već u 12. minuti uspio da pogodi za 1:0 kada ga je sjajno uposlio Foden, a desetak minuta kasnije ponovo je bio u centru pažnje.

Prvo gol Haalanda na ovom meču možete pogledati OVDJE.

Norveški napadač je u 23. minuti zabio gol za 2:0 i pokazao da zaista igra u nevjerovatnoj formi na početku sezone.

No, tu nije bio kraj. Haaland je u 39. minuti zabio hat-trick za 3:0 i zadivio je fudbalski svijet svojoj formom. Treći gol pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U kakvoj formi igra Haaland najbolje pokazuje činjenica da je zabio već devet golova u Premiershipu, a igra svoj tek peti meč.

Do kraja utakmice ostalo je još mnogo da se igra i neće biti iznenađenje ukoliko Haaland barem još jednom zatrese mrežu gostujućeg tima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...igrac koji je u proslom kolu trebao dobiti crveni karton zbog udaranja protivnika dzonom u glavu zabije 6 golova umjesto da je suspendovan 3 utakmice...samo u Arapskoj ligi...
3 21
rime_
Hejteri na aparatima
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi