Turski mediji danas su 'bacili bombu' za pamćenje
Foto - EPA

Nevjerovatno

Turski mediji danas su 'bacili bombu' za pamćenje

Midhat Šljivak

Turski mediji danas su 'bacili' bombu za pamćenje kada su transferi u ovoj zemlji u pitanju.

Brojni mediji u ovoj zemlji objavili su kako je Fenerbahče krenuo po Cristiana Ronalda, a išli su tako daleko da su objavili kako postoji dogovor s Portugalcem.

Međutim, ovo je bila samo bomba medija u ovoj zemlji. BeIn Sports je provjerio sve informacije i naravno, nije bilo nikakvih pregovora o odlasku Cristiana u Tursku.

Neko se jednostavno odlučio zabaviti i 'bacio je bombu' koju je potom prenio veliki broj svjetskih medija.

Cristiano Ronaldo će međutim ostati član Manchester Uniteda. Večeras je igrao protiv Leicestera, ali ponovo je ostao bez učinka.

Oglasi

Portugalac se trenutno nalazi u veoma lošoj formi. U pet nastupa nije uspio postići gol, a ni upisati asistenciju i ovo mu je vjerovatno najslabiji početak jedne sezone u karijeri.

CR se ovog ljeta povezivao s brojnim klubovima. Njegov potpis odbili su Chelsea, Bayern, Atletico Madrid, a u posljednje vrijeme Sporting i Napoli.

Ronaldo će tako ove sezone nakon 20 godina propustiti nastup u Ligi prvaka i to će svakako za njega predstavljati poprilično poniženje.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Nije CR navikao igrati utakmice drugog razreda evropskog fudbala. Ipak, morat će i vidjet ćemo kako će njegova sezona izgledati.

Za sada ne izgleda baš najbolje, ali Ronaldo je ipak istinska mašina i s njim može biti iznenađenja.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...Turci treba da dodju kod vas na SportSport da nauce kako se bombe bacaju,oni su za vas totalni amateri...
8 1
SarajFK
Ko vi za pjanica i ostale nase parmake
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi