Romano tvrdi da je sve dogovoreno: Pjanića sitnice u ugovoru dijele od potpisa za novi klub!

Sve je jako brzo završeno

Romano tvrdi da je sve dogovoreno: Pjanića sitnice u ugovoru dijele od potpisa za novi klub!

Esmer Oštraković

Danas su se pojavile informacije da bi Miralem Pjanić u narednim danima mogao napustiti Barcelonu.

Ipak, sve se odvija jako brzo, a to je najbolje potvrdio majstor za transfere Fabrizio Romano.

Upravo on je danas prenio vijest kako je Barcelona prihvatila ponudu Sharjaha za Miralema Pjanića, te da je sva odluka na reprezentativcu Bosne i Hercegovine.

Nedugo nakon toga, Romano se ponovo oglasio, ovaj put kako stvari stoje sa odlukom trenutnog nogometaša Barcelone.

Kako kaže Fabrizio Romano, Pjaniću se svidjela ponuda Sharjaha, te će transfer biti ubrzo kompletiran.

On će tako ubrzo, kako stvari stoje postati novi stanovnik Ujedinjenih Arapskih Emirata, gdje će nastaviti svoju nogometnu karijeru.

Trenutno sve tri strane rade na zaključivanju dogovora, te je samo pitanje trenutka kada će Pjanić biti predstavljen kao novi igrač ovog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Transfer će biti trajan, a naš reprezentativac će potpisati ugovor na tri godine, kao što je ranije i najavljeno.

Sigurno je da je Pjanić mogao više pokazati u Barceloni, ali za to mu je trebalo više prilike za igru, koje budimo iskreni i nije imao.

Top Komentari

Sanagoal
Mire sjedi i čekaj svoj momenat. Sezona je duga i bice povrjedjenih! Dobices šansu a u Emirate samo na odmor. Mislim da si lijepo zaradio i dosta je a ako odeš sad karijera je gotova.
5 0
Znaci bit ce daleko od reprezentacije, sto znaci nece biti pozvan vise u reprezentaciji, a igranje fudbala u Saudijskoj Arabiji slicno kvalitetu nasim turnirima u malom fudbalu. Pa bolje mu je bilo da je otisao u Lion, ako ga je zaista Lion zvao.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti