Bruka Redsa u Napulju, Kolašinac neće po lijepom pamtiti povratak u London

Prvo kolo Lige prvaka

Bruka Redsa u Napulju, Kolašinac neće po lijepom pamtiti povratak u London

Admin Čaušević

Liverpool je lošu formu iz Premiershipa prenio i u Ligu prvaka.

U prvom kolu elitnog UEFA-inog takmičenja Liverpool je gostovao Napoliju i užasno se proveo. Domaćin je slavio sa ubjedljivih 4:1.

Već nakon pet minuta Napoli je imao vodstvo, mrežu gostiju je zatresao Zielinski iz penala. Desetak minuta kasnije novi penal za italijanski tim, ali je Alisson odbranio šut Osimhenu.

Do kraja prvog poluvremena domaćin je zabio još dva gola preko Anguisse i Simeonea za pomalo nerealnih 3:0.

I nastavak su domaći započeli furiozno jer je Zielinski već na startu meča zabio drugi gol za svoj tim. Uješni gol za Redse djeloje Diaza iz 49. minute.

U ranijem terminu grupe A Ajax je bio ubjedljiv protiv Rangersa sa 4:0 i vrlo je jasno da će se do kraj voditi velika borba za prolazak u nokaut fazu.

Sead Kolašinac je igrao posljednjih 20 minuta na gostovanju Marseillea ekipi Tottenhama. Bh. reprezentativac povratak u London neće pamtiti po lijepom jer su domaći slavili sa 2:0.

Francuski predstavnik se dobro držao, ali su stvari niz brdo krenule u 48. minuti kada Mbema dobija crveni karton, a domaći su golove postigli u posljednjih 15 minuta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Junak trijumfa Pijetlova bio je Richarlison koji je zabio oba gola i to poslije asistencija Perišića i Richarlisona.

U drugom susretu grupe D Sporting iz Lisabona je protutnjao Njemačkom nakon što je sa visokih 0:3 pobijedio Eintracht.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...nekad je poraz odlicna skola,kao u ovom slucaju za Kloppa...valjda je konacno shvatio da invalid Gomez i Metuzalem Milner nemaju mjesta u Liverpoolu...i ostatak ekipe djeluje demotivisano,ali ovo je vec vidjeno prije 2 godine kada se primilo 7 golova od Aston Ville i nanizalo 6 poraza za redom na Anfieldu...ne sumnjam u Kloppa da ce on ponovo vratiti ekipu na pobjednicki put...
3 12
Robijasi_It
Napoli je sex mašina koja je večeras snimala najgledani pornic hahahah
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi