Pogledajte kako je Vico Zeljković proslavio pobjedu reprezentacije Bosne i Hercegovine
Foto - Screenshot

Predsjednik FSBiH

Pogledajte kako je Vico Zeljković proslavio pobjedu reprezentacije Bosne i Hercegovine

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Zenici savladala Crnu Goru s 1:0.

Jedini gol na utakmici postigao je Ermedin Demirović u sudijskoj nadoknadi prvog dijela, a ovaj pogodak odveo je bh. selekciju u A Ligu nacija u narednom takmičenju.

Atmosfera na Bilinom polju bila je fenomenalna. Navijači su napravili istinski spektakl, a veselo je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka bilo i u svečanoj loži.

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković proslavio je pobjedu naše selekcije. Pokazao je izuzetno zadovoljstvo trijumfom i dobio je brojne čestitke poznatih lica.

Bosna i Hercegovine takmičenje u Ligi nacija završava u ponedjeljak utakmicom protiv Rumunije. Ovaj meč za nas nema nikakav rezultatski značaj.

Prilika je to da Ivaylo Petev pruži šansu drugim igračima, a treba istaći da neće biti Miralema Pjanića koji je dobio parne žute kartone.

Oglasi

Treba svakako istaći da je reprezentacija Bosne i Hercegovine večerašnjom pobjedom osigurala i plasman u baraž za Evropsko prvenstvo 2024. godine. Velika pobjeda i veliki rezultat naše selekcije.

Selektor Ivaylo Petev večeras je također na odličan način vodio bh. tim. Obavio je sjajan posao skautirajući protivnika, a igrači su sve njegove planove prenijeli na teren.

Liga nacija B, 5. kolo:

BiH - Crna Gora 1:0 (Demirović 45+1')

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

BOSNA I HERCEGOVINA: Šehić, Dedić, Hadžikadunić, Saničanin, Kolašinac, Pjanić, Bešić, Hadžiahmetović, Stevanović, Demirović, Džeko.

CRNA GORA: Mijatović, Tomašević, Vujačić, Vešović, Radunović, Šćekić, Janković, Marušić, Savićević, Osmajić, Jovetić.

Top Komentari

SarajFK
Gledajte kakva ekipa kriminalaca i lopova: vico-gico, emrir hazdic i Tanova marioneta-starleta ismira mirvic. FUJJJJJJJJJJJJJ
11 15
plemic
živio vice, veliki vožd ns bih.
3 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi