PSG postavio cijenu za Mbappea: Pada rekord i to skoro za duplu cifru!

Francuz želi da ide

PSG postavio cijenu za Mbappea: Pada rekord i to skoro za duplu cifru!

Eldar Ganibegović

Glavna sportska vijest u svjetskim medijima danas je to da je Mbappe poručio čelnicima PSG-a da želi napustiti klub.

Reprezentativac Francuske želi napustiti PSG već u januarskom prijelaznom roku, iako je tek ljetos produžio ugovor do 2025. godine uz brojne povlastice.

Navodno se Mbappe pored dvojca Neymar-Messi čini zapostavljenim od strane uprave što mu jako smeta, s obzirom na to da su ga uvjeravali da će on sam imati mnogo veće ovlasti u klubu.

Marca tvrdi da je Mbappe odlazak zatražio odmah u julu kada je shvatio da Neymar neće biti prodan, što je bila njegova želja.

Španski "Sport" sada objavljuje kako je PSG postavio cijenu za svoju veliku zvijezdu, a ona iznosi nevjerovatnih 400 miliona eura. 

Podsjećanja radi, rekordan transfer za sada iznosi onaj Neymara iz Barcelone u PSG kada je francuski tim španskom platio ukupno 222 miliona eura za usluge Brazilca.

Oglasi

Mbappe je član PSG-a od 2017. godine kada je stigao iz Monaca, a s ovim timom je do sada osvojio francusko prvenstvo pet puta, dva kupa Francuske i tri superkupa, dok je Liga prvaka i dalje ostala nedosanjani san za njega i PSG.

Mbappe sutra u Madridu

Na dan vijesti koja je zauzela naslovnice u svim većim svjetskim medijima, španski novinari iz Cadena Cope objavljuju da će Mbappe u srijedu otići u Madrid.

Posjeta glavnom gradu Španije, međutim, nema nikakve veze s mogućim prelaskom u Real Madrid, kojemu je ljetos Mbappe bio vrlo blizu.

Kylian Mbappe trebao bi otputovati u Madrid sa saigračima Gianluigijem Donnarummom, Keylorom Navasom i Sergiom Ramosom kako bi gledali borbu bikova.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG večeras igra protiv Benfice u Parizu u okviru 4. kola Lige prvaka, a fudbaleri ovog tima sutra najvjerovatnije imaju slobodan dan.

Događaju će prisustvovati i dva fudbalera Real Madrida, Nacho Fernandez i Dani Ceballos, piše Sport.es.

Top Komentari

denimen9
Vrijedi 400 milki, preći će u Real besplatno. Ćaća Perez.
0 4
vitez_bosnjo
Ebo vas on
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi