Banjalučkim džudistima stigla donacija iz Mozzarta

Članovi Džudo Rei kluba dobili novu opremu 

Banjalučkim džudistima stigla donacija iz Mozzarta

Sponzorski tekst

Banjalučki Džudo klub Rei postoji samo pet godina, a već su ostvarili brojne uspjehe. 

 Trenutno okupljaju oko 25 članova u svim kategorijama, a među njima su osvajači medalja na državnom prvenstvu za pionire i seniore. Kako bi nastavili putem uspjeha, iz kompanije Mozzart im je stigla donacija nove opreme. 

-Zaista smo oduševljeni, ovo je predivan poklon za djecu u našem klubu. Svi lijepo izgledaju, kao jedan tim, u istoj opremi. Sada će moći da treniraju u novim trenerkama, a ostaće im i draga uspomena. Hvala kompaniji Mozzart na ovom poklonu, zaista su primjer društveno odgovornog poslovanja- kaže Dijana Zirojević, predsjednica Džudo Rei kluba, Banja Luka. 

Članovi kluba su raspoređeni u selekcijama pioniri, kadeti, juniori i seniori. Svi zajedno treniraju, a na prvenstvima i turnirima se takmiče u svojim kategorijama. Klub je proteklih pet godina ostvario brojne uspjehe na prvenstvima, te domaćim i regionalnim turnirima, a među najvećima je 3. mjesto na Seniorskom prvenstvu BiH, kao i titula državne prvakinje BiH u kategoriji pioniri.  

To i ne čudi jer treniraju sa predsjednicom kluba, Dijanom Zirojević, koja je 1993. u Republiku Srpsku donijela prvu medalju, osvojivši 3. mjesto na Prvenstvu Jugoslavije. Zbog tog uspjeha, predsjednik Republike ju je prije nekoliko godina odlikovao Ordenom zasluga za narod.

Dijanina, ali i želja ostalih članova kluba, je da u narednom periodu dođe do najavljene izgradnje dvorane za borilačke sportove u Banjaluci. Time bi imali još više termina za treninge i tako omasovili klub jer je džudo sve popularniji sport u gradu na Vrbasu. 

U budućnosti planiraju da osvoje što više medalja i da što veći broj polaznika, koji su startovali u ovom klubu, dovedu do seniorske kategorije. 

Klub je, po osnivanju, imao podršku Grada za mlade klubove, a redovno apliciraju na konkurs Ministarstva porodice, omladine i sporta RS. Donacija opreme iz kompanije Mozzart im, kažu, znači više i od novca.

Dobijena sredstva, svjedoče, potroše na odlaske na takmičenja i druge troškove, a poklonjena oprema će im služiti na treninzima, takmičenjima i ostaće im kao lijepa uspomena.

 

Top Komentari

Barberez9
Eto mozzart podrzava entitet u kojem Sve i jedan bolesnik negira BIH i u tom klubu kao i svim sportovima, klubovima manjeg entiteta uce dijecu od malih nogu da negiraju Bosnu i Hercegovinu kao svoju Drzavu. Popisam se na mozzart
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.