Isco nije znao kako će biti dočekan u Madridu, a već u tunelu je bio na rubu suza

Znaju da cijene sve ono što je uradio za Real

Isco nije znao kako će biti dočekan u Madridu, a već u tunelu je bio na rubu suza

Endin Čaušević

Španski fudbaler Isco ovog vikenda po prvi put se vratio u Madrid nakon što je ljetos napustio Real i karijeru je nastavio u dresu Seville, a ni sam nije ni slutio kakav doček će imati na Santigao Bernabeu.

Real Madrid je u subotu pred svojim navijačima stigao do nove pobjede u derbiju protiv Seville. Kraljevski klub slavio je sa 3:1 i još uvijek je jedini neporaženi klub u španskoj La Ligi.

U centru pažnje pred utakmicu na Santiago Bernabeu našao se Isco koji se po prvi put vratio u Madrid, te je nastupio protiv svog nekadašnjeg kluba.

Isco je u Real Madridu proveo čak devet godina i osvojio je sve što je mogao, a ljetos je prešao u Sevillu kao slobodan igrač nakon što mu kraljevski klub nije ponudio ugovor za nastavak saradnje.

Prethodnih sezona Isco se nije previše naigrao, a to se posebno odnosi na eru Zinedinea Zidanea. Ni kod Carla Ancelottija nije imao zavidnu minutažu zbog čega je na kraju i napustio Real Madrid.

Isco se u subotu vratio po prvi put u Madrid i strepio je kako će biti dočekan na ovom stadionu, ali na kraju je sigurno sve prošlo iznad svih njegovih očekivanja.

Oglasi

Ovaj 30-godišnjak bio je ugodno iznenađen već u tunelu stadiona pred sami izlazak na teren jer su ga svi dojučerašnji saigrači srdačno pozdravili, a to je uradio i Ancelotti što je Isca posebno iznenadilo.

Na licu Isca vidjelo se koliko mu je bilo drago što su ga tako dočekali dojučerašnji saigrači, a šlag na tortu bio je i aplauz od strane navijača Real Madrida kada je izašao na teren.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Isco je u Real Madrid stigao na ljeto 2013. godine iz Malage za 30 miliona eura, te je za devet godina u kraljevskom klubu osvojio sve što je mogao.

U dosadašnjem dijelu sezone Isco je u dresu Seville odigrao 14 mečeva u svim takmičenjima i upisao je dvije asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Divne slike i videa nam dolaze iz te namještene i smiješne lige u kojoj glavnu riječ vode sudije i predsjednik saveza deklarisani navijač tog fašističkog kluba penal vardrida
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi