Piqueov posljednji potez kao igrača Barcelone Lewandowski nikad neće zaboraviti

Jasan je komentar

Piqueov posljednji potez kao igrača Barcelone Lewandowski nikad neće zaboraviti

Admin Čaušević

I dok bi drugim bilo potpuno svejedno sa Gerardom Piqueom to nije slučaj što najbolje govori koliko mu je stalo do Barcelone bez obzira što odlazi u penziju.

U prvom poluvremenu utakmice Osasuna - Barcelona dva žuta kartona dobio je Robert Lewandowski te mu je sudija Gil Manzano poslao put u svlačionicu.

Drugu javno opomenu dobio je nakon što je u skoku laktom udario jednog od igrača Osasune te ga je španski arbitar isključio.

Mnogi su ostali u čudu zbog ove odluke te nema sumnje da će biti kritika na račun sudijskog kriterija i može se reći sporne odluke odličnog sudije.

[twitter]https://twitter.com/Ziad_EJ/status/1590088294414843904[/twitter]

Na poluvremenu je i reagovao Gerard Pique koji je večeras po posljednji put u zapisniku kao profesionalni fudbaler.

Oglasi

Čim je Manzano odsvirao poluvrijeme Pique je prišao sudiji te mu je počeo prigovarati zbog njegovih odluka. Prijetio mu je prstom na terenu, a zatim i tunelu.

"Znaš li ti koga si isključio?", navodno je pitao iskusni štoper Manzana što dovoljno govori kakvo mišljenje o Lewandowskom ima Pique.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju je sudiji prekipjelo zbog žestokih prigovora Piquea pa ga je isključio. Šta se dešavalo pogledajte ovdje.

Španski defanzivac je prije nekoliko dana u meču sa Almerijom prepustio i izvođenje Lewandowskom, ali se Pique nije proslavio jer je šutirao pored gola.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FudbalskiZnalac
Koga je isključio kao? Lewa debil od igrača, za ovo treba bar 3 kazne odraditi... Ali uvijek ****ice se žale
3 4
dda27
Ne brukajte se šta je ovdje sporno, čist karton
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti