Brazil u strašnom sastavu napada Srbiju
Očekuje se spektakularan meč Brazila i Srbije (Foto - EPA)

Određene postave

Brazil u strašnom sastavu napada Srbiju

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20 sati započinje nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a prvi protivnik Orlova je najveći favorit turnira selekcija Brazila.

Fudbaleri Srbije imaju najteži mogući zadatak u prvom kolu Svjetskog prvenstva u Kataru. Pred timom Dragana Stojkovića je selekcija Brazila, prvi favorit Mundijala.

Bit će ovo sigurno veliki duel za selekciju Srbije, a legendarni Piksi odabrao je ove fudbalere za duel protiv Karioka.

V. Milinković-Savić, Mladenović, Pavlović, Veljković, Milenković, Živković - Gudelj, Lukić, S. Milinković-Savić, Tadić, Mitrović.

Iz Srbije su najavili igru na pobjedu, a selektor Stojković je u svom stilu dao veoma zanimljivu izjavu.

"Mi se nikog na svijetu ne plašimo, pa ni Brazila. Izvinite, ali tako je", poruka je Stojkovića pred meč.

Oglasi

S druge strane brazilski selektor Tite je izveo veoma ofanzivnu postavu. To je bilo i očekivano jer je i najavio da će od prve minute krenuti žestoko na Srbiju.

Od prve minute kreću ovi fudbaleri: Alisson, Marquinhos, Thiago Silva, Alex Sandro, Danilo, Casemiro, Paqueta, Raphinha, Neymar, Vinicius Junior, Richarlison.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Glavni sudija ovog meča je Iranac Alireza Faghani, a pomoćnici su mu Mohammadreza Abolfazli i Mohammadreza Mansouri. Četvrti sudija je Maguette Ndiaye.

Podsjetimo, u prvoj utakmici ove grupe danas je Švicarska s 1:0 savladala selekciju Kameruna u jednoj jako lošoj utakmici.

Top Komentari

Edin Merlin
Sad će Brazil ?? poševiti Moniku Levinski.. Hahahahhhaahhah
0 1
MUN
Dajte im 5 komada da mirno spavam...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi