Ljepotica na tribinama izazvala haos među Srbima - Prošetala se kraj njih uz brojne uvrede
Dosta je bilo provokacija na terenu, ali i na tribinama (Foto: Screenshot)

Hrabar potez

Ljepotica na tribinama izazvala haos među Srbima - Prošetala se kraj njih uz brojne uvrede

M. Šljivak

Srbija nije uspjela da se plasira u nokaut fazu takmičenja na Svjetskom prvenstvu, a od Katara su se Orlovi oprostili porazom od Švicarske od 3:2 uz osvojen samo jedan bod u grupi u kojoj su još bili Kamerun i Brazil.

Srbija je najavljivala velike stvari u Kataru. Smatrali su da s Draganom Stojkovićem Piksijem mogu i do titule prvaka svijeta, ali su se nakon tri utakmice vratili u realnost.

Orlovi su večeras poraženi s 3:2 od Švicarske, a u ovom utakmicu je očekivano bilo dosta žestoko između švicarskih fudbalera koji vode porijeklo s Kosova.

Politički odnosi Kosova i Srbije dobro su poznati svima. Takva politička situacija očekivano je ponovo dovela do određenih problema i nereda, a večeras je na terenu sve vodio Granit Xhaka.

I na tribinama je bilo problema. U centru pažnje našla se jedna djevojka, navijačica Švicarske, koja je odlučila isprovocirati srpske navijače.

Oglasi

Ona je na tribinama pokazivala simbol dvoglavog orla. To je isprovciralo Srbe koji su potom počeli uzvikivati poznatu parolu 'Kosovo je Srbija'.

To nije previše diralo ovu djevojku. Ona je hladnokrvno prošla pokraj srpskih navijača pokazujući dvoglavog orla, no nije odgledala meč do kraja.

Predstavnici osiguranja ispratili su je van stadiona i vidjet ćemo hoće li snositi određene posljedice zbog svega.

Podsjetimo, u večerašnjem meču veliki skandal napravio je selektor Srbije Dragan Stojković koji je uputio jezive psovke na račun švicarskih fudbalera.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Nakon što je njegov tim došao do vodećeg gola, popularni Piksi je opsovao šiptarsku majku igračima Švicarske i pokvario je utisak koji su mnogi imali o njemu.

Na kraju Piksi i Srbija idu kući, a Švicarska će u nokaut fazu takmičenja, a tamo ih čeka Portugal.

Top Komentari

antikomunist
Ne orlovi oni su *****ARINCI!...Stoka genocidna,svi su oni isti,barem njih 99%!
5 2
Husrefbeg22
Jeste hrabra ova Albanka. Svaka joj cast. Prosetala sama kroz sumadijske kokosi.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi