Šok u Bayernu: Za Neuera sezona završena, uradio je ono što je strogo zabranjeno!

Nevjerovatan potez golmana Bayerna

Šok u Bayernu: Za Neuera sezona završena, uradio je ono što je strogo zabranjeno!

E. Oštraković

Za golmana Bayerna, Manuela Neuera, godina je završla zaista katastrofalno, a razlog je nesreća koju je imao i zbog kojeg je njegova sezona završena.

Naime, nakon što je Njemačka eliminisana sa Svjetskog prvenstva, nogometaši sada čekaju nastavak prvenstva u prvenstvima.

Neuer je bio na kratkom odmoru, te se odlučio da uradi nešto što je strogo zabranjeno profesionalnim nogometašima.

On je tako otišao na skijanje, gdje je pao i slomio nogu, te je morao biti operisan i za njega je sezona završena.

Sigurno je da će morati platiti kaznu jer je prekršio nešto što je strogo zabranjeno, ali ostavio je svoj klub na cjedilu.

Oglasio se Neuer na svom zvaničnom Instagram profilu, gdje je objavio svoju fotografiju iz bolnice uz tekst.

View this post on Instagram

A post shared by Manuel Neuer (@manuelneuer)

"Pozdrav, šta da kažem, godina je mogla završiti bolje. Pokušao sam razbistriti glavu i otišao skijati, ali sam slomio nogu. Jučer sam operisan i sve je proplo dobro. Hvala mom medicinskom timu. Ipak, boli to što znam da je sezona završena za mene", napisao je Neuer.

Nevjerovatno je šta je Neuer sebi dopustio, jer zna da su takve stvari strogo zabranjene, ali šteta je već učinjena, te će se morati suočiti sa posljedicama.

Bayern će sada skoro sigurno morati reagovati i dovesti novog golmana, a pitanje je šta će biti sa Neuera obzirom na ovu povredu.

Navodno su jučer skauti Bayerna gledali Dominika Livakovića koji bi mogao biti novo pojačanje kluba iz Njemačke, ali sve će se znati u narednom periodu.

Nakon što se na društvenim mrežama oglasio Manuel Neuer, te ispričao šta se desilo, sve je potvrdio i njegov klub, Bayern.

Oni su se također oglasili na svom zvaničnom Twitter nalogu.

"Manuel Neuer neće biti dostupan do kraja sezone. Kapiten je slomio desnu nogu prilikom pada dok je skijao. Već je obavio uspješnu operaciju", stoji u objavi Bayerna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jednostavno se teško oteti dojmu da je Neuer napravio veliku grešku, ali ako ima nešto pozitivno, to je da je već na kraju svoje karijere, te da sebi može dopustiti ovakve greške.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1665931807
Karma je čudo, on se najviše zalagao za nošenje traka sa gej bojama, i on se zalagao za ruku preko usta, a sad vidi, želim mu sve najbolje, ali kažem mora da shvati prva životne vrijednosti, a ne da propagira LGBT
13 1
Arnel925
Sto mu nisu zamotali ruku u boju duge.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi