Iz Beograda stižu scene koje će dotući Hrvatsku!

Vatreni ispali u polufinalu Mundijala

Iz Beograda stižu scene koje će dotući Hrvatsku!

Admin Čaušević

Hrvatska se nije uspjela plasirati u svoje drugo uzastopno finale Svjetskog prvenstva.  U Kataru je bila uspješnija Argentina koja je u polufinalnom duelu slavili sa 3:0 te Vatrenim sada ostaje duel za treće mjesto. 

Argentinci su odigrali svoj najbolji meč dosadašnjeg dijela turnira i na kraju su odnijeli potpunu zasluženu pobjedu te sada u finalu čekaju boljeg iz duela Francuska - Maroko.

Dok se igrao meč Hrvatska - Argentina istovremeno se je u Beogradu trajao i susret Eurolige između Crvene zvezde i Žalgirisa.

Beograđani su slavili sa 77:73, a u finišu utakmice sa tribina hale Pionir moglo se čuti skandiranje "Argentina, Argentina".

Bilo je to nakon kraja prvog poluvremena utakmice u Kataru kada su Gaučosi imali prednost od 2:0.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Inače, skandiranje je bilo posvećeno Argentincu u dresu Zvezde Luci Vildozi, ali svakako može biti protumaćeno kao i otrovna strijelica prema Hrvatskoj.

Vildoza je bio zaista fantastičan sa 25 poena i najzaslužniji je zašto su Beograđani vezali petu uzastopnu pobjedu u Euroligi.

Top Komentari

nakopitam
Dvije najzaostalije nacije ili bolje receno dvije najzaostalije sekte na planeti zemlji. Bez ova 2 zla zivot na ovoj planeti bi bio mnogo ljepsi. Dajte im oruzje nek se potamane medjusobno!
11 9
antikomunist
Kako to?pa zar se oni ne vole??????zar oni nisu najbolji pajdasi????
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti