Hiroviti Ahmedhodžić s jednom rečenicom "otkazao" Kodri!

Nije ni stigao na okupljanje

Hiroviti Ahmedhodžić s jednom rečenicom "otkazao" Kodri! · Ekskluzivno

Admin Čaušević

Ne može bez bure u reprezentaciji BiH. Ovaj put glavni protagnosti je Anel Ahmedhodžić, sigurno jedan od najboljih igrača u aktuelnom rosteru Zmajeva.

Ahmedhodžić nije došao na septembarsko okupljanje reprezentacije, a njegov izostanak je bio poput okidača za novu eksploziju među svima kojim su Zmajevi u srcu.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao SportSport.ba stoper Sheffield Uniteda je novom-starom selektoru Mehi Kodri svoj dolazak otkazao jednom rečenicom.

Saopštio je Ahmedhodžić Kodri da je nedolazak na okupljanje njegova lična odluka te se na tome sve završilo.

Intersantno da su iz Sheffielda Uniteda na adresu Saveza poslali izvještaj kako 24-godišnji štoper nije povrijeđen.

Oglasi

Inače, ovo nije prvi put da Ahmedhodžić propušta okupljanja reprezentacije pošto je slične stvari radio i u prošlosti.

Ahmedhodžić je ranije otkazao reprezentaciji BiH kada je selektor bio Dušan Bajević, bilo je to prije tri godine pred mečeve Lige nacija protiv Nizozemske i Italije.

Tada su na snazi bili "gluhi telefoni" jer je prvo tvrdio kako je povrijeđen, a zatim je predstavnike Saveza proslijedio na adresu svog tadašnjeg kluba Malmea.

Mladi defanzivac spada u plejadu reprezentativaca od kojih se očekuju mnoge stvari u budućnosti i svojim nedolaskom je siguruno izgubio na ugledu, posebno ako se informacija da nije povrijeđen ispostavi tačnom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

U dosadašnjem dijelu sezone Premiershipa odigrao je maksimalni broj minuta na četiri utakmice pa vijest o njegovoj povredi definitivno stiže kao iznenađenje.

Ahmedhodžić je do sada skupio 21 nastup za reprezentaciju BiH, da li će se ta brojka povećati u narednom periodu pokazat će vrijeme. Ipak, nema sumnje da je ionako nemirno more odlični štoper samo dodatno zatalasao...

Top Komentari

user1675926959
Ako i jest (u šta čisto sumnjam)krojio ekipu ko. treba a ko netreba igrat ima pravo jer je pravi Bosanac i Hercegovac a ne ovi stranci hoće neće igrat.tipa ovog malog majmuna ili Begovića koji ne zna progovoriti bosanski a hoće da igra još se kofrći kad ga se ne pozove a stigle su ga u to vrijeme Hasagićeve suze....Samo Bh liga i eventualno dva tri što igraju vani Ovi stranci što se predstavljaju kao Bosanci sikter iz Bosne mamu vam lopovsku
5 14
antiTrojkas
A mogao je biti kapiten za godinu,dvije.Ja bih ga sad IZBACIO iz reprezentacije,nek se goni u PM!Prijavit goovno UEFA i FIFA i upropastit mu karijeru!Ovako je i Begovic zavrsio i ovaj ce izgleda
6 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi