HŠK Zrinjski odredio cijene ulaznica za Konferencijsku ligu, određeni dio navijača nezadovoljan

Prvi bh. tim u Evropi

HŠK Zrinjski odredio cijene ulaznica za Konferencijsku ligu, određeni dio navijača nezadovoljan

Midhat Šljivak

Šampion Bosne i Hercegovine HŠK Zrinjski odredio je cijene ulaznica za utakmice Konferencijske lige, a dobar dio navijača je nezadovoljan odlukom rukovodstva kluba.

HŠK Zrinjski prvi je tim iz Bosne i Hercegovine koji će igrati grupnu fazu jednog evropskog takmičenja. Šampion naše zemlje plasirao se u Konferencijsku ligu, gdje ga čekaju izuzetno teški zadaci protiv AZ Alkmaara, Aston Ville i varšavske Legije.

Rukovodstvo bh. prvaka odredilo je cijene ulaznica za ove utakmice, a određeni dio navijača nije previše zadovoljan odlukama čelnika kluba i smatraju ulaznice preskupim

Zrinjski je navijačima ponudio paket za sve tri utakmice po cijeni od 100 KM za tribinu Zapad dolje i 80 KM za Zapad gore.

Iz redova mostarskog kluba su napomenili kako će prednost u kupovini ulaznica imati vlasnici sezonskih ulaznica, koji imaju pravo kupiti maksimalno jedan paket ulaznica. U slobodnoj prodaji moguće je kupiti tri paketa ulaznica po osobi.

Oglasi

Pojedinačne ulaznice za susret s AZ Alkmaarom, ako budu dostupne, prodavat će se po cijeni od 30 i 40 KM. Pojedinačne ulaznice za sve susrete grupne faze u prodaji će biti isključivo ukoliko se ne rasprodaju svi paketi ulaznica.

Datumi i teremini utakmica HŠK Zrinjski u Konferencijskoj ligi:

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

21. septembar: HŠK Zrinjski - AZ Alkmaar (18:45)
5. oktobar: Aston Villa - HŠK Zrinjski (21:00)
26. oktobar: HŠK Zrinjski - Legia (21:00)
9. novembar: Legia - HŠK Zrinjski (18:45)
30. novembar: AZ Alkmaar - HŠK Zrinjski (18:45)
14. decembar: HŠK Zrinjski - Aston Villa (18:45)

Plemići su u proteklom periodu doveli još nekoliko novih fudbalera kako bi dodatno pojačali tim, a među onima koji su stigli su Stipe Radić, Luka Lukanić, Anton Maglica i Andrija Balić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Vrjedi 100 dati samo Aston Vilu gledati,đaba Majke mi,jos 3 utakmice
3 0
plemic
cijena kakva-takva, mala-velika. kako za koga. tko može neka gleda u živo, tko ne može ima tv. davno je mujaga komadina (prvi gradonačelnik mostara) prilikom otvaranja gradske banje koju su nam napravili austrijanci rekao:" tko ima para izvoli u banju, a tko nema dolje na neretvu." živimo u kapitalizmu, takvi su i ostali segmenti u ovom društvu. VAŽNO JE DA SU ULAZNICE DOSTUPNE SVIM ZAINTERESIRANIM, DA NEMA POVLAŠTENIH U KUPNJI, VJEROVATNO I ĐABIĆA I DA NEMA OGROMNIH REDOVA U MEPASU I VIŠESATNIH ČEKANJA, ZA VELIKI BROJ LJUDI BEZUSPJEŠNOG.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi