Al-Tuwaijri optimista: "Možemo dobiti svaku ekipu u Premijer ligi BiH"
FOTO: T. Hebib

Press konferencija FK Željezničar pred duel protiv Posušja

Al-Tuwaijri optimista: "Možemo dobiti svaku ekipu u Premijer ligi BiH"

Haris Zilić

FK Željezničar u nedjelju 26. novembra igra duel 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Plavi će na Grbavici sa početkom u 13 sati doečkati ekipu Posušja.

Nakon reprezentativne pauze u Željezničaru sigurno žele da u što boljem ozračju odu na zimsku pauzu tako da će do kraja jesenjeg dijela prvenstva gledati da osvoje što više bodova.

Svaki naredni meč će sigurno biti pod imperativom pozitivnog ishoda, a ništa drugačije neće biti ni u nedjelju protiv Posušja.

U Plavom salonu stadiona Grbavica danas je održana press konferencija uoči pomenute utakmice u nedjelju, a ispred FK Željezničar medijima su se obratili trener Abdulhakeem Al-Tuwaijri i prvotimac Sulejman Krpić.

"Radujemo se utakmici, ekipa je spremna, to će biti dobar izazov. Prvi put izlazim pred naše navijače i radujem se", rekao je Al-Tuwaijri i dodao:

Oglasi

"Kada dođete u klub u ovakom stanju kakvo smo ja zatekao, uvijek morate biti spremni na promjene. Pokušat ću ekipu da dovedem na fizičku spremu kakvu želim. Čekamo još neke igrače da se potpuno oporave, momci su spremni, vidjet ćemo kako će to izgleda u nedjelju."

"Imamo ideju kako ćemo igrati i ofanzivno i defanzivno. Samo zajedničkim radom možemo doći do željenog rezultata. Ima nekih promjena, ali sačekat ćemo nedjelju. Ima stvari koji se moraju popraviti da bi to bilo još bolje. Drago mi je što je ovo tim mladih i iskusnijih igrača, to je dobar mix. Idemo utakmicu po utakmicu, ako pokažemo karakter možemo dobiti svaku ekipu u Premijer ligi BiH."

Opis nije dostupan.
FOTO - T. Hebib: Sulejman Krpić na današnjoj press konferenciji

Medijima se obratio i prvotimac Sulejman Krpić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dosta se toga dešavalo, ekipa je bila uzdrmana. Brzo smo se prilagodili novom stručnom štabu, cilj nam je da izađemo iz ove krize, ali iskreno uz dobar rad to bi se trebalo brzo desiti."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
stajeovo ko je ova al tufahija odjednom oklen ovo dodze neki emigrant svabo se u mezaru izvrce fala na dvjesta lajkova velko priznanje fahro
0 3
Juka1987
Ovaj bas nije dobar hahahhahaja
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije