I Mehmed Ćosić napustio FK Željezničar
Ćosić se iz Srbije vratio u Premijer ligu BiH

Raskid saradnje na Grbavici, očekuju se prava pojačanja

I Mehmed Ćosić napustio FK Željezničar

Samir Mlaćo

FK Željezničar je danas počeo sa priprema, a odlasci se redaju iz dana u dan.

Sada je potvrđeno da Grbavicu napušta i Mehmed Ćosić. Ćosić je stigao kao veliko pojačanje, no nije se najbolje snašao. Evidentno je bilo da su mu potrebne dobre pripreme, te da onda pokaže prave kvalitete, ali to se neće desiti na Grbavici.

Danas je Ćosić napustio Željezničar, što je klub sa Grbavice upravo potvrdio.

FK Željezničar i Mehmed Ćosić potpisali su sporazumni raskid ugovora.
Ćosić je u Željezničar stigao prošlo ljeto, a ukupno je odigrao 16 utakmica.

Mehmed Ćosić
Mehmed Ćosić FK Željezničar FK Željezničar Pozicija: DF

Statistika

15 nastupa
10 kao starter
3 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Zahvaljujemo se Ćosiću na profesionalnom odnosu, doprinosu na terenu i želimo mu sreću u nastavku karijere.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!", stoji u objavi FK Željezničar.

Oglasi

Ćosić je na Grbavicu stigao iz srbijanske Kolubare, a nastupao je i za FK Velež, te FK Radnički Lukavac.

U Veležu je i skrenuo pažnju na sebe, a gdje sada ide nije poznato. Grbavicu su do sada napustili Aleksandar Kosorić, Irfan Jašarević, Allyson, te Edin Rustemović. Jedini novajlija je vezista Harun Karić.

Danas je o samom igračkom kadru, te saradnji sa Brunom Akrapovićem govorio sportski direktor FK Željezničar Samir Bekrić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Na početku sezone je bilo sjajno, Evropa i sve, ali onda pad. Ovi momci nisu zaboravili igrati, a sada je došao novi trener i čast mi je što je jedno takvo igračko i trenersko ime stiglo u naš klub. Akrapović ima njemački mentalitet, želimo da to prenese na naše momke i vjerujem da ćemo u drugom dijelu biti mnogo bolji, te da ćemo obradovati naše navijače, a oni su to itekako zaslužili", rekao je Bekrić te naajvio pojačanja.

"Učinit ćemo sve da dovedemo dva-tri kvalitetna igrača, u dogovoru sa šefom struke. Znamo da je zimski prelazni rok težak, svi igrači su pod ugovorom, ali gledat ćemo da se kvalitetno pojačamo".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

limvotemirvah
Jos jedan glup potez. Cosic je dobar i jako zahvalan igrac. Nije on kriv sto je kod vas svaku utakmicu igrao na drugoj poziciji. Kod Klauna i Al me Tovarija bi se i Ronaldo pogubio.
2 3
user1694422839
Treba Bekrica prvo otjerati pa onda ostale.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi