Ljutiti Benjamin Burić prošao pored bh. novinara i dobacio: Pitajte selektora!

Veliko razočarenje u našoj selekciji nakon teškog poraza

Ljutiti Benjamin Burić prošao pored bh. novinara i dobacio: Pitajte selektora!

Samir Mlaćo

Poraženi smo na drugom meču na Evropskom prvenstvu, tačnije doživjeli smo pravu blamažu protiv Nizozemske.

Poraženi smo na drugom meču na Evropskom prvenstvu, tačnije doživjeli smo pravu blamažu protiv Nizozemske.

Bilo je čak 36:20, a samo uvodnih par minuta bili smo protivnik po mjeri Nizozemcima. Kasnije blamaža, igra bez igre i lagana pobjeda našeg rivala.

Naši momci tužni su dočekali kraj meča, a pjesma navijača nije prestajala. Pred kamere je stao Benjamin Burić i bio direktan.

"Uzmite selektora, njega pitajte", rekao je Burić i samo prošao pored novinara.

Oglasi

Jasno je da mnogo toga ne štima u bh. svlačionici, a sada smo dobili i dokaz. Ono što svakako brine jeste ako nešto i ne štima treba da se na vrijeme iznese u javnost, a nikako krije. Jasno je da će mnoge stvari isplivati sada u javnost, ali sada je i kasno.

Očekuje se nas meč sa Gruzijom i prilika za prvu pobjedu na Evropskim prvenstvima. Da li je realno da se tome nadamo? Vjerovatno i ne. Pitanje je i kome će selektor Smajlagić dati šansu pogotovo poslije riječi Burića.

Jasno je da je i selektor izgubio kompas, te da ne može vladati svlačionicom, jer igrač kao što je Burić sigurno bez razloga ne bi dozvolio da sebi ovakav potez.

Marko Panić dao komentar nakon meča

"Vjerujte da ne znam ni ja. Ušli smo nabrijani u utakmicu, ovo je za nas historijska utakmica, imali smo nadu nakon te utakmice protiv Švedske. Htjeli smo ih iznenaditi.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Znali smo da igraju brz rukomet, ali Luca Steinsa nismo mogli da zautavimo. Bio je nerješiva enigma. Od njega je sve išlo. Igrali su široko, i on je napadao. Napad igramo loše i iz tog napada opet primimo lagane golove.

Vruć sam, ljut i nervozan, krivo mi je najviše što smo se osramotili pred ovoliko ljudi. Okolo sve naše zastave i naši ljudi. Izvinjavam se još jednom isped svih momaka u reprezentaciji. Nadam se da ćemo se spremiti za Gruziju. Moramo pokušati dobiti tu utakmicu", rekao je Panić.

Top Komentari

Gari Garinča
Sve je ovo maslo pomocnog trenera Doborca i retarda iz RS BiH.
2 2
velez mo
Igrajte ckapi i ugledajte se na Hrvatsku kako se gine za Reprezentacuju,ide se na utakmici protiv Gruzije taman posao za Njemacku,Samo Jako
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti