Akrapović izrazito ljut došao na press konferenciju: "Idu sankcije, znam gdje igrače najviše boli"
VIDEO: E. Oštraković

Medijske aktivnosti nakon utakmice u Ugljeviku

Akrapović izrazito ljut došao na press konferenciju: "Idu sankcije, znam gdje igrače najviše boli"

H. Zilić

Željezničar je upisao 11. poraz u nizu ove sezone na gostujućim terenima i još uvijek nemaju bod sa gostovanja u sklopu ovosezonske WWin lige.

U Ugljeviku su danas poraženi od Zvijezde 09 rezultatom 2:1, a nakon meča izrazito ljut je na press konferenciji bio trener Željezničara, Bruno Akrapović.

"Sram me što sam bio učesnik današnje utakmice. Igra je bila na nivou amaterske ekipe, koja nije bila svjesna situacije, iako smo dobro ušli u utakmicu. Primili smo naivne golove i mogu da uputim izvinjenje navijačima koji su fantastični", rekao je Akrapović na početku press konferencije.

Trener ima sa Grbavice je najavio i sankcije, te je bio vidno ljut.

"Rekao sam igračima da će biti sankcije koje se njima neće svidjeti, znam gdje ih boli najviše", naglasio je Akrapović.

U jednom trenutku utakmice trener gostiju iz Sarajeva od nervoze i ljutnje je poderao majicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Žao mi što sam poderao majicu kluba, izvinjavm se, ali nekada emocije odu van kontrole. Kada vidimo na kojem smo nivou igrali protiv Sarajeva, na kojem danas."

Na press konferenciji se obratio i trener Zvijezde 09 Darko Milsiavljević i nije krio zadovoljstvo zbog kako je istakao velikog trijumfa za njegovu ekipu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Bruno...!! Sad vidis da je pobjeda u derbiju splet situacije, bolje receno dirigovano-orkestriran dogadjaj. Ovaj zeljo je zreo za kantonalne.
6 1
Hanibal
Ova Zvijezda bolja i od nas (Sarajevo) i od vas (Zeljeznicar). Eto dokle smo dosli.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi