Na Koševu ponovo pognute glave: Marčetić spektakularno pogodio za vodstvo Borca

Sjajan gol

Na Koševu ponovo pognute glave: Marčetić spektakularno pogodio za vodstvo Borca

Midhat Šljivak

FK Borac vodi protiv FK Sarajevo s 1:0 od 23. minute susreta. Spektakularno je pogodio Stefan Marčetić.

Sarajevo se ispromašivalo u uvodnim minutama meča četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine i kazna je očekivano stigla.

Od 23. minute na Koševu su ponovo pognute glave. Kulašin je dodao kratko do Stefana Marčetića, a ovaj spektakularno pogađa za vodstvo Borca od 1:0.

Sastavi timova za večerašnji meč izgledaju ovako:

FK Sarajevo: Rogić, Duraković, Buljubašić, Čataković, Kyeremeh, Hasić, Julardžija, Beganović, Soldo, Đuričković, Mustafić. Na klupi su: Mehić, Matanović, Mehmedović, Renan, Penaranda, Radović, Kapetanović, Aničić, Anđušić, Čelik.

Oglasi

FK Borac: Milošević, Jokić, Ćelić, Herera, Vuković, Kvržić, Vranješ, Kulašin, Terzić, Nišić, Marčetić. Na klupi su: Pavlović, Jurilj, Pejović, Fićović, Makarić, Subić, Lukić, Čavić, Blagaić, Šušić, Hrelja.

Podsjetimo, prvi susret ovih rivala završen je rezultatom 0:0.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Tim Simona Rožmana u jako je teško situaciji. Ne ide Bordo timu nikakou posljednje vrijeme i na kraju bi nastup u Evropi mogao doći pod upitnik.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Ibricic najveca ubleha na Koševu, doveo Rožmana i 3 igraca i kolo vode tuđim parama
0 2
hzsg
Na Kosevu ce biti pognute glave sve dok u NSBIH sjede ljudi koji mogu dopustiti da se Sarajevu delegiraju iste sudije koje su samo prije par mjeseci napravili regionalnu fudbalsku lakrdiju, gdje su se svi smijali sta je sudija uradio. Niko nije osjetio za shodno da obrazlozi ovakvu odluku delegiranja. NSBIH JE ZATVORENA POLITICKA ORGANIZACIJA KOJOM UPRAVLJAJU INTERESNI KLUBOVI, BORAC, ZRINJSKI I zeljana.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi