Aleksandar Mitrović neće biti sretan kada vidi šta je sinoć uradio Ronaldo dok je izvodio penal

"Ukrao" mu prepoznatljiv potez

Aleksandar Mitrović neće biti sretan kada vidi šta je sinoć uradio Ronaldo dok je izvodio penal

E. Čaušević

Fudbaleri Al Nassra sinoć su u gostima pobijedili Al Ahli u velikom derbiju 24. kola saudijske Premier lige, a junak je bio Cristiano Ronaldo koji je zabio jedini pogodak na meču.

Al Nassr je prije nekoliko dana ispao iz Azijske Lige prvaka, ali poraz u tom meču nije uzdrmao ovaj tim koji je sinoć uspio da pobijedi u velikom saudijskom derbiju.

Ronaldo i društvo gostovali su kod ekipe Al Ahlija i uspjeli su da slave sa minumalnih 1:0, a jedini pogodak zabio je Cristiano Ronaldo.

Odlučujući trenutak utakmice desio se u 68. minuti kada je Al Nassr dobio penal, a upravo je Ronaldo bio taj koji je pogodio s bijele tačke za pobjedu gostujućeg tima.

No, penal koji je izveo Portugalac našao se u centru pažnje javnosti zbog načina na koji je to Ronaldo napravio.

Oglasi

Mnogi su na društvenim mrežama prokomentarisali da je Ronaldo "ukrao fazon" Aleksandra Mitrovića kada je zalet u pitanju.

Poznato je da Mitrović prije izvođenja penala ima zanimljiv zalet, odnosno "prošeta" do lopte prije udarca, a sada je na isti način penal sinoć izveo i Ronaldo.

Portugalski fudbaler je "prošetao" do lopte poput Mitrovića, a potom je loptu poslao u mrežu Al Ahlija za vodstvo njegovog tima rezultatom 1:0.

Ronaldov penal i zanimljiv zalet možete POGLEDATI OVDJE.

Sigurno je da Mitrović neće biti oduševljen kada vidi da mu je Ronaldo "ukrao" potez koji je postao prepoznatljiv za Srbina u posljednje vrijeme i očito je da je to i Ronaldo odlučio da uvježba.

Bit će zanimljivo vidjet da li će Mitrović sada promijeniti taktiku i možda demonstrirati nešto drugo prilikom izvođenja penala ili će ostati dosljedan onome što je radio u posljednje vrijeme bez obzira što je i Ronaldo to "usvojio".

Top Komentari

BosanskaSvedska
Ugrozeni traktorista!
1 1
Daj novinar ne izmisljaj toplu vodu molim te.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi