Ni Srbi ne mogu vjerovati ko se pojavio na treningu Orlova: "Svi navijaju za nas"
Selektor Stojković ima velika očekivanja (Foto: FS Srbije)

Zanimljiva lica u Augsburgu

Ni Srbi ne mogu vjerovati ko se pojavio na treningu Orlova: "Svi navijaju za nas"

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je danas u njemačkom gradu Augsburgu trening, a njemu je prisustvovao veliki broj navijača. I sami Srbi su ostali iznenađeni kada su vidjeli nekoliko navijača iz Turske.

Dušan Tadić je velika zvijezda u Fenerbahčeu. Da je to zaista tako i da je omiljen pokazuje scena s današnjeg treninga reprezentacije Srbije.

Nekoliko navijača iz Turske došla je u dresovima Fenerbahčea kako bi dali podršku Tadiću i Orlovima. Iznenadilo je to sve, a kada su čuli da među navijačima ima i Hrvata i Grka, čulo se iz tabora Srbije: "Svi navijaju za nas"...

Bilo je malo problema na prvom treningu Orlova. Nekoliko navijača pokušalo je ući na teren, dvojica su i uspjeli, pa je reagovalo i osiguranje.

Ipak, na kraju je sve dobro prošlo. Navijači su ispraćeni s terena, a jedan od njih je završio u policiji.

Oglasi

Nije nikakvo čudo što vlada veliko interesovanje za reprezentaciju Srbije. Ogroman broj ljudi iz ove zemlje živi i radi u Njemačkoj, pa su jedva dočekali priliku da vide uživo reprezentaciju.

Međutim, mir je ono što je itekako neophodno timu Dragana Stojkovića. Pred njima su ogromni izazovi na Evropskom prvenstvu i grupa koja nije nimalo lagana.

Foto: Telegraf

Srbija očekivano nije favorit za visok plasman na EP. Ipak, svi se nadaju da bi Piksijevi izabranici mogli napraviti čudo i otići jako daleko.

Raspored Srbije na Evropskom prvenstvu

Srbija će utakmice na Evropskom prvenstvu igrati u dva grada - Gelsenkirchenu i Minhenu.

Protivnici Orlova nisu nimalo bezazleni i selekcija Dragana Stojkovića nije među favoritima za prolaz u nokaut fazu takmičenja.

Oglasi

Raspored utakmica Srbije na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj izgleda ovako:

16. juni, 21:00 Srbija - Engleska (Gelsenkirchen)
20. juni, 15:00 Srbija - Slovenija (Minhen)
25. juni, 21:00 Srbija - Danska (Minhen)

Dragan Stojković je na EP poveo sljedeće igrače:

Golmani: Rajković, Petrović, Milinković-Savić

Odbrana: Pavlović, Stojić, Milenković, Gudelj, Veljković, Babić, Spajić, ladenović.

Vezni red: Maksimović, Tadić, Kostić, Živković, Mijailović, Ilić, Samardžić, Milinković-Savić, Gaćinović, Lukić, Birmančević.

Napad: Vlahović, Jović, Mitrović, Ratkov.

Top Komentari

Delegat
Nisi ti Midhat ti si Miodrag
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi