Adi Pašalić potpisao za RK Vogošća

Dogovorena četverogodišnja saradnja

Adi Pašalić potpisao za RK Vogošća

S. Mlaćo

U prostorijama RK Vogošća PH u prisustvu sportskog direktora kluba Dragana  Gatarića potpisan je četverogodišnji ugovor sa novim igračem Adijem Pašalićem.

U prostorijama RK Vogošća PH u prisustvu sportskog direktora kluba Dragana Gatarića potpisan je četverogodišnji ugovor sa novim igračem Adijem Pašalićem.

Adi Pašalić, lijevo krilo, dolazi iz RK Čelik Zenica.

"Radi se o veoma perspektivnom i talentovanom mladom igraču koji se uklapa u strategiju razvoja našeg kluba. Drago nam je što će Adi biti dio našeg kolektiva, naše velike porodice, i nema sumnje da će svojim radom i trudom pokazati svoje kvalitete i opravdati naše povjerenje", rekao je Gatarić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Adi Pašalić, novi član RK Vogošća PH kaže:

"Drago mi je da sam opravdao očekivanja vodećih ljudi iz RK“Vogošća PH“, koji su mi ukazali povjerenje da branim boje njihovog kluba. Klub ima jasne ciljeve, želi da se bori u Evropi i da se bori za trofeje. To me je privuklo. Ovu priliku bi iskoristio da poželim svom sadašnjem klubu i svojim saigračima puno uspjeha u novoj sezoni i da nas zdravlje posluži“.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi