Adis Hrbat ponovo u dresu Vogošće PH

Povratak u Premijer ligu

Adis Hrbat ponovo u dresu Vogošće PH

Samir Mlaćo

Adis Hrbat, nekadašnji član kadetske reprezentacije BiH koja je prva izborila nastup na jednom velikom takmičenju (generacija s braćom Buri, Panićem...) vratio se u Premijer ligu BiH, gdje će u novoj sezoni ponovo nositi dres Vogošće.

Povratkom Hrbata koji je prethodnu sezonu proveo u Turskoj pojačana je bekovska linija Vogošće.

"Drago mi je da sam se vratio u klub koji smatram svojim. Zadovoljan sam prijašnjim boravkom i rezultatima i želja nam je da u novoj sezoni donesemo dugo očekivanu titulu. Sarađivao sam prije sa trenerom Riđićem i mislim da neće biti nikakvih problema. Poznajem ekipu i nema sumnje da ćemo opet imati respepktabilan sastav“, izjavio je Hrbat.

Fetah Kadrić, predsjednik UO RK Vogošća nije krio zadovoljstvo Adisovim povratkom u klub.

"Povratkom Hrbata klub potvrđuje ambicije koje imamo. Njegov povratak ima specifičnu težinu jer je Adis izuzetno kvalitetan igrač, koji je uvijek ostavljao srce na terenu braneći boje našeg kluba. Pored igračkih kvaliteta posjeduje i moralne i ljudske osobine koje se uklapaju u strategiju RK Vogošća“, rekao je Kadrić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Pored Hrbata, Rukometni klub Vogošća produžio je saradnju sa svojim dugogodišnjim igračima Jelačić Ibro i Džinović Adi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije