Alilović se oprostio od reprezentacije: To je to, gotov sam

Rekao zbogom Hrvatskoj

Alilović se oprostio od reprezentacije: To je to, gotov sam

Mirko Alilović rekao je 'zbogom' Hrvatskoj.

Dugogodišnji golman hrvatske rukometne reprezentacije nakon utakmice protiv Češke na Evropskom prvenstvu saopštio je da se povlači, te se tako priključio Igoru Voriju, Ivanu Čupiću i Denisu Buntiću.

"To je to, ja sam gotov! Evo sad sam imao i tu situaciju s razbijenim staklima na kući punice, meni to ne treba u životu. Vratio sam se na nagovor Line, ali nije ispalo kako smo svi htjeli. Bio sam tu 11 godina, osvojio sedam medalja. I da smo svi skupa malo više poštovali te medalje možda bi danas sve bilo drukčije”, rekao je Alilović, pa se osvrnuo i na vandalski čin koji ga je pogodio:

“Nekad je bilo bolje, nekad lošije, ali uvijek sam davao sve što sam mogao za ovu reprezentaciju i sad ta razbijena stakla na kući… Mislim, nije fer, nije korektno i nije sportski”, rekao je 32-godišnjak za 24sata.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Ukupno 11 godina je Alilović, uz neke kraće pauze, branio za hrvatsku rukometnu reprezentaciju.

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe za prethodnimm iskust0m. Lako je i user friendly sustav. Za detaljne informacije provjerite sljedeću vezu. ▬ ➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi