Anes Bečić produžio ugovor sa Vogošćom

Desno krilo ostaje u redovima Vogošćana

Anes Bečić produžio ugovor sa Vogošćom

D. Rakanović

Desno krilo Vogošće Anes Bečić i naredne sezone braniće boje tog kluba. 

Bečić je na obostrano zadovoljstvo produžio je ugovor uz prisustvo predsjednika UO RK "Vogošća PH" Fetaha Kadrića.

"Sretan sam što sam i dalje dio ovog kluba, prava smo porodica i drago mi je što je šef stručnog štaba ponovo trener Daniel Riđić",  rekao je Anes Bečić i dodao:  

"Imamo kvalitetan sastav i dobrog trenera, a sve to prati dobra organizacija kluba i Uprava koja stoji iza svega toga, tako da ćemo se u narednoj sezoni potruditi da budemo što bolji". 

Predsjednik RK Vogošća veoma je zadovoljan što je Bečić produžio ugovor. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Nadam se da će selektor reprezentacije BiH Šuman, ponovo prepoznati kvalitet i pozvati Anesa u reprezentaciju, a na Anesu je da to i dokaže i da puno radi, jer rad i trud se uvijek isplati“, rekao je Kadrić.

Pored Anesa Bečića, na poziciji desnog krila RK Vogošća PH računa se i na mladog Adija Džinovića koji se nakon kraće pauze ponovo vraća treningu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi