Bh. rukometaši stigli u Trondheim

Sve je spremno za početak Eura

Bh. rukometaši stigli u Trondheim

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine stigla je večeras u Trondheim, gdje će igrati svoje utakmice na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu.

"Svi rukometaši su zdravi, stiglo se u Norvešku bez ikakvih problema i poslije kratkog predaha nastavilo se po planiranim aktivnostima", navode iz Rukometnog saveza naše zemlje.

Prvi trening Zmajevi će odraditi sutra ujutru, a drugi poslijepodne. Podsjetimo, premijerni meč na Evropskom prvenstvu igramo u petak navečer protiv domaćina Norveške.

Naš državni tim je posljednje pripreme pred Euro obavio u Poreču gdje je igrao kontrolne mečeve protiv Katara i Hrvatske. Od Katara smo izgubili dok smo s Hrvatskom igrali neriješeno.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Osim Norveške, protivnici u grupnoj fazi bit će nam Portugal i Francuska. 

Top Komentari

FreedomBH
Sretno Momci.....
2 0
Rajvosa2019
Trondheim je lijep mladi gradic - petkom i subotom se cuda desavaju / poslije par pica kod Norvezanki popuste kocnice a osovine se navlaze - mogli bi nasi momci lako tamo i sta sguzit. Naravno poslije tekme da se pobijeda potvrdi
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti