BiH potpuni autsajder protiv Norveške

Tako kažu kladionice

BiH potpuni autsajder protiv Norveške

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u petak navečer odigrat će svoj prvi susret na Evropskom prvenstvu. 

Protivnik u okviru 1. kola grupe D bit će selekcija Norveške. Norvežani važe za jednog od glavnih favorita kada je u pitanju zlatna medalja pa je sasvim logično da su protiv nas, još na svom terenu, izraziti favoriti.

Tako vodeće svjetske kladionice nude vrlo niske kvote ako se kladite na Norvešku protiv nas. Kvote idu od 1,03 do 1,07. S druge strane, na izabranike Bilala Šumana kvota se kreće od 11,7 do gotovo nevjerovatnih 18.

Naravno, i naši rukometaši su itekako svjesni da bi eventualna pobjeda ili remi protiv Norveške bili ravni senzaciji, ali lopta je okrugla i vrijedi pokušati.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Podsjećanja radi, i Hrvatska je po kladionicama bila ogroman favorit protiv nas ali na kraju je prijateljski susret završen bez pobjednika 33:33.

Inače, meč Norveška - BiH igra se u petak od 20.30 sati.

Top Komentari

Bhf111
I kladionice grijese. Ideemo srce na tereen
4 0
epa
ne samo kladionice nego i najveci optimisti nemogu vjerovati u drugaciji rezultat.... Volim BiH jedno je ljubav drugo je realnost ... koliko oni ulazu u sport koliko mi.... ne igra samo srce nego i sve ostalo... a oni su miljama dalekooo ispred nas... ali ako nista skupo prodati kozu...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi