Trojica otpala sa Šumanovog spiska za Euro

U Norvešku putuje 19 rukometaša

Trojica otpala sa Šumanovog spiska za Euro

Rukometna reprezentacija BiH predvođena Bilalom Šumanom sutra kreće put Norveške.

Zmajevi su završne pripreme pred nastup na Euru odradili u Hrvatskoj, gdje su odigrali tri kvalitetne kontrolne utakmice, a poslom koji je odrađen proteklih dana selektor Šuman je više nego zadovoljan.

U našem taboru stoga ne nedostaje optimizma pred historijski nastup na Euru, a u međuvremenu odlučeno je i kojih će se 19 rukometaša naći u avionu za Trondheim, gdje će, podsjetimo, biti 10. januara odigran prvi meč.

Kako je potvrdio i sam Šuman, sa popisa od 22 rukometaša otpali su Enes Keškić, Saša Puljizović i Adi Ahmetašević.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Naša reprezentacija će na Euru igrati u grupi "D" u kojoj su pored domaćina Norveške još smještene selekcije Francuske i Portugala.

Top Komentari

edo111
Pa sta da kazem,puno srece.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije