Borac dočekuje 'fenjeraša': Na dnu su, ali nema opuštanja

Banjalučani su trenutno lideri

Borac dočekuje 'fenjeraša': Na dnu su, ali nema opuštanja

Rukometaše Borca sutra u sklopu 10. kola Premijer lige BiH čeka duel s Drinom.

Banjalučani su trenutno na vrhu tabele i sve osim pobjede protiv 'novajlije' u ligi bilo bi ravno iznenađenju, međutim lakom poslu se ne nadaju u taboru Borca.

Poručili su to na konferenciji za medije i rukometaši Miloš Nježić i Nikola Jeremić.

"Drina je na dnu, bez bodova, ali to nas ne smije zavarati. Opuštanja ne smije biti. U tom duelu dat ćemo sve od sebe kako bismo pobijedili i došli do samopouzdanja, a bit će to i dobra uvertira za derbi meč protiv Izviđača koji će biti od velikog značaja. Želja nam je da ovaj jesenji dio sezone završimo kao lideri", poručio je Nježić.

Opuštanje ne želi ni desni bek Jeremić.

"Oni nemaju dobar start sezone, bez bodova su, ali opuštanja nema. Svakoga smatramo ozbiljnim. Mi trebamo da budemo maksimalno skoncentrisani kako bismo na kraju ostvarili pobjedu", kazao je Jeremić, pa se osvrnuo na sebe.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Što se tiče mene forma ide uzlaznom putanjom, osjećam se sve bolje i nadam se da ću se kvalitetnim radom još više nametnuti treneru Mirku Mikiću i dobiti još veću minutažu. Sigurno da je pauza i povreda ostavila traga na moju igru."

Borac i Drina se sastaju sutra s početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi