Borac i Sloga i dalje maksimalni

Nove pobjede

Borac i Sloga i dalje maksimalni

A. Čaušević

Rukometaši banjalučkog Borca i dobojske Sloge u 11. kolu Premijer lige su upisali nove pobjede te su i dalje s maksimalnim učinkom. 

Borac je u gostima pobijedio Lokomotivu iz Brčkog 23:33 nakon furioznog drugog poluvremena u kojem su zabili 20 golova.

Najefikasniji na meču je bio Goran Šarenac iz poraženog tima sa deset golova. Borac su do trijumfa vodili Aleksandar Milićević sa sedam te Nemanja Vučičević sa šest golova.

Sloga je u gostima pobijedila Leotar. Dobojlije su u Trebinju slavile 24:30. Do trijumfa ih je vodio sjajni golman Milutin Bogdanović koji je meč završio s 15 odbrana.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Vladađ Đurđević i Marko Perović sa po sedam golova su bili najbolji kod Sloge, dok je za Leotar Bukva postigao šest golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije