Borac m:tel ubjedljiv protiv Bosne

Rukometna Premijer liga

Borac m:tel ubjedljiv protiv Bosne

Rukometaši Borca m:tel, oslabljeni neigranjem većine iskusnih igrača, savladali su večeras u dvorani Borik Bosnu iz Sarajeva sa ubjedljivih 33:17.

S obzirom na izostanak Dejana Unčanina, Bojana Ljubišića i ostalih nosilaca igre, zbog povreda, trener Banjalučana na teren je izveo kombinovani sastav, tako da je na poziciji desnog beka igrao desno krilo, Miloš Nježić, a cijelo drugo poluvrijeme srednji bek bio je lijevo krilo Nebojša Jovanović, dok su se na golu mijenjali Beširević i Subotić.

Početak susreta pripao je “crveno-plavim”, koji poslije šest minuta vode 3:0, a gosti prvi pogodak postižu tek u osmom minutu. Sa nekoliko grešaka u napadu, Banjalučani su dozvolili rukometašima Bosne da u 11. minutu priđu na minus jedan, 4:3. U narednim minutama igralo se gol za gol, da bi Sarajlije u 18. minutu došle do izjednačenja, 7:7.

Ipak, u finišu prvog dijela rukometaši Borca m:tel dolaze do dva gola prednosti i na odmor odlaze pri rezultatu 14:12.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Od početka drugog dijela domaći su nametnuli svoj ritam, u potpunosti slomili otpor mlade ekipe gostiju i iz minuta u minut povećavali prednost do konačnih plus 16.

Najefikasniji u redovima Banjalučana bio je Haris Buljina sa osam, dok su Marko Ćeranić i Miloš Nježić postigli po gol manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi