Bošković: Vjerujem da ću s Vogošćom ostvariti ciljeve

Novo ime u redovima Vogošće

Bošković: Vjerujem da ću s Vogošćom ostvariti ciljeve

Jedno od najboljih desnih krila u našoj zemlji, Mladen Bošković, nova je akvizicija RK Vogošća.

Prethodnih godina Bošković je pružao odlične partije u dresu Zrinjskog, ali kako je mostarski klub u međuvremenu pao na niske grane, uzeo je ispisnicu i priključio se ambicioznom timu kojeg vodi Bojan Unčanin.

Priliku da debituje Bošković će imati već danas kada Vogošća u dvorani "Amel Bećković" dočekuje visočku Bosnu, a njegove prve impresije po dolasku u novu sredinu više su nego pozitivne.

"Sretan sam što sam se priključio klubu kakav je Vogošća. Došao sam u jednu vrlo organizovanu sredinu i vjerujem da ću kroz rad sa trenerom Unčaninom moći da dodatno napredujem. Na meni je, naravno, najprije da kroz igre opravdam povjerenje", rekao je Bošković, koji veliki broj rukometaša poznaje od ranije.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"S nekolicinom sam se sretao prethodnih godina, igrali smo jedni protiv drugih, tako da više-manje znam dosta igrača. Ekipa je kvalitetna i nadam se da ćemo u ovoj sezoni uspjeti da ostvarimo sve što je zacrtano", ističe Bošković.

Osim Boškovića, u RK Vogošća jučer je stigao i Srđan Savić iz Borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije