Burić: Dobili smo najtežu grupu, ali probat ćemo napraviti iznenađenje

Golman bh. reprezentacije za SportSport.ba

Burić: Dobili smo najtežu grupu, ali probat ćemo napraviti iznenađenje

Edmir Škorić

Da smo htjeli izbjeći neku grupu, vjerovatno bismo svi izbjegli onu koju smo jučer dobili u Beču na žrijebanju grupa za Evropsko prvenstvo u rukometu.

I selektor Bilal Šuman nam je odmah nakon žrijeba poručio da smo dobili najtežu grupu, a isto misli i naš sjajni golman Benjamin Burić.

"Mislim da je ovo jako teška grupa i da je i najteža na Evropskom prvenstvu, ali ostaje nam da pokušamo da napravimo neko iznenađenje", kazao je Burić za SportSport.ba, dodavši:

"Činjenica je da smo autsajderi pored svih tih rukometnih sila, ali nemamo šta da izgubimo. Sam odlazak na EP je veliki uspjeh, a ostalo šta napravimo. Ako ništa, bar znamo da ćemo biti tamo i da će ljudi u BiH imati za koga da navijaju".

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu BiH će odigrati 10. januara protiv Portugala u norveškom Trondheimu u dvorani čiji je kapacitet 8.000.

Top Komentari

Kiss
dobiti Portugal a sve ostalo kako god,idemo BiH
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti