Čelica karijeru nastavlja u Vojvodini

Želio ga i banjalučki Borac

Čelica karijeru nastavlja u Vojvodini

Bivši rukometni reprezentativac BiH Duško Čelica novi je član Vojvodine.

Nakon što je posljednju polusezonu proveo u redovima Slavije iz Istočnog Sarajeva, ovaj iskusni rukometaš će svoju karijeru sada nastaviti u Vojvodini s kojom je jučer i zvanično potpisao ugovor.

Čelica je za Novosađane ujedno peto ovoljetno pojačanje nakon Gorana Trkulje, Saše Marjanca, Alena Ovčine i Adsona Bajrića, a da je transfer finaliziran potvrđeno je i na klupskoj stranici šestostrukog uzastopnog prvaka Srbije.

Tokom karijere Čelica je, između ostalog, nastupao još za sarajevsku Bosnu, Zagreb, Cimos, Maribor, te za klubove u Francuskoj, Njemačkoj, Kataru i Rumuniji, kao i Izraelu.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Za njegove usluge se, dodajmo i to, prethodnih sedmica interesovao i banjalučki Borac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi