Duško Čelica na posudbi u RK Slavija

Velika pojačanje za bh. premijerligaša

Duško Čelica na posudbi u RK Slavija

O. Lekić

Bh. premijerligaš RK Slavija dobila je veliko pojačanje za drugi dio sezone prvenstva BiH. Naime, novi član ovog kluba je postao povremeni bh. reprezentativac Duško Čelica (32). 

Čelica u Slaviju dolazi na posudbu iz izraelskog Hapoela i sigurna da će biti glavna snaga ovog tima u drugom dijelu sezone.

Ovaj rukometaš sa bogatom karijerom u Istočnom Sarajevu se oporavljao od neugodne povrede i na kraju je postigao dogovor sa čelnicima kluba.

Iz Slavije su također zadovoljni svjesni da se radi o velikom pojačanju, te rukometašu sa "imenom i prezimenom" koji će dati drugu dimenziju ovom timu, trenutno 11-plasiranom u bh. prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Čelica je u dosadašnjoj karijeri između ostalih nosio i dres sarajevske Bosne, Cimosa, Branika, katarskog Red Armyja, El Jaisha, kuvajtskog Al Shababa, francuskog Cessona i Selestaa...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi