Čičkušić: Vjerujem da tri boda ostaju u Vogošći

Rukometaš RK Vogošća PH

Čičkušić: Vjerujem da tri boda ostaju u Vogošći

Rukometaši Vogošće u subotu će odigrati treću domaću utakmicu nove rukometne sezone.

Iako start takmičenja nije onakav kakav su priželjkivali igrači Vogošće, ipak u ekipi vlada odlična atmosfera i želja da ispune ciljeve koje su svi u klubu zacrtali.

Izjavu za medije i najavu utakmice 5. kola Premijer lige BiH dao je Benjamin Čičkušić, vodeći strijelac ekipe RK “Vogošća PH“.

„Poslije ove kratke reprezentativne pauze, koja je vjerujem svima dobro došla, kako da se fizički a tako i psihički spremi i uradi na što boljoj pripremi za nastavak prvenstva. U goste nam dolazi ekipa Maglaj. Uz respekt i poštovanje koje imamo prema svim ekipama u Premijer ligi BiH, smatramo da smo bolji, spremniji i da će tri boda u subotu ostati u Vogošći", kaže Čičkušić i dodaje:

"Ekipu Maglaja znamo, uostalom kao i oni nas, tako da nema neke posebne pripreme za utakmicu. Ozbiljnim pristupom i željom za pobjedom od samog početka rezultat ne bi trebao izostati."

Vjeruje da ni podrška publike neće izostati.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Nadam se da će doći publika iz Maglaja koja je prepoznatljiva, a ovom prilikom pozivam i sve naše navijače da nas podrže, a mi ćemo kao i uvijek znati uzvratiti na najbolji način i da će uživati u rukometu“.

Meč se igra u subotu u 20:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi