Malinović: Borit ćemo se za svaku loptu

Bek naše reprezentacije

Malinović: Borit ćemo se za svaku loptu

Haris Zilić

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine priprema se na Ilidži za predstojeći nastup na prvenstvu Evrope.

Naši momci rade odlično, a selekotr Obrvan je dao malu pauzu za božićne praznike, nakon toga momci nastavljaju u još jačem ritmu.

O pripremama i šansama na EP-u govorio je bek naše reprezentacije Dejan Malinović.

"Bitno je da se fizički pripremimo, da probamo mlade snage. Odmorit ćemo za Božić i onda nastavljamo sa radom", rekao je Malinović, a zatim dodao:

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Čekamo da se kompeltiramo, onda idemo na taktici da radimo. Jako je teška grupa treba biti realan. Borit ćemo se za svaku loptu, dat ćemo sve od sebe. Mora se dugoročno raditi i posvetit se mladim igračima, oni su budućnost ove reprezentacije."

Naš Dejan Malinović o prvom i drugom dijelu priprema, očekivanjima od nastupa na Euru. #ehfeuro2022 #watchgamesseemore

Posted by Rukometni savez BiH on Saturday, December 25, 2021

Top Komentari

Strom_a
@sslazio obzirom na sva dešavanja u savezu i činjenice da se svjesno uništava reprezentacija,rezultat ovih momaka je ogroman..
Moglo bi se mnoštvo stvari napisati,ali neka se ona tri dečka sa"SVESPSKOG KUPA", zapitaju koji smisao ima njihov boravak u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.
1 0
sslazio
Vec 3. veliko takmicenje za rukometase. Solidan ucinak s obzirom na one silne baraze. Izgleda da nam je trebalo samo nesto da probijemo led a to je u ovom slucaju Island bio. Sretno momci. Velik je uapjeh i sam plasman s obzirom na situaciju u cijeloj drzavi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi