Derventa u novu sezonu s jačom upravom i starim trenerom

Promjene u rukometnom premijerligašu

Derventa u novu sezonu s jačom upravom i starim trenerom

Rukometni klub Derventa dobio je Upravni odbor, a Skupština kluba je odlučila da uz sadašnje članove ovog tijela Radovana Pazurevića, Čedu Vujičiča, Boru Markovića i Milovana Popovića u najuže rukovodstvo kluba izabere i Sašu Dobrilovića, Slavena Šmulju i Stanislava Popovića.

Iz kluba je potvrđeno i da će trener prve ekipe ostati Milorad Bjelošević, koji je tokom sezone uskočio umjesto Zorana Dokića zbog zdravstvenih problema ovoga stručnjaka. Inače, Bjelošević je bio Dokićev pomoćnik.

Nova “stara” uprava imače težak zadatak da pronađe adekvatna rješenja jer je Derventa u ovom trenutnku ostala bez četiri igrača. Klub su napustili Vukašin Zekić, Nemanja Ivanović, Slaven Šijaković i Vlado Draganić.

Članovi uprave su najavili da će brzo reagovati u narednom periodu kako bi spriječili dalje odlazak rukometaša.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Derventa je u minuloj sezoni tek u finišu obezbijedila opstanak, iako je prethodnih godina bila izrazito stabilan premijerligaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi