Nemanja Ivanović napustio Derventu

Odlučio se na povratak kući

Nemanja Ivanović napustio Derventu

S. Mlaćo

RK Derventa je na kraju sezone uspjela izboriti opstanak u premijerligaškom društvu, ali je sigurno da će ovaj klub u narednoj sezoni biti Nemanje Ivanović koji se odlučio vratiti u rodnu Hercegovinu.

Ivanović je pronašao posao, a zahvalio se ljudima iz RK Dervente, navijačima, te radnim kolegama u firmi.

Ovaj rukomeaš je u Derventu stigao iz RK Hercegovine Nevesinje, te pokazao svoje kvalitete i osvojio navijače ovog kluba kvalitetnim partijama.

"Žao mi je što ove godine ranije nismo izborili opstanak, imali smo šansi, ali na kraju se sve dobro završilo. Želim da klub u narednom periodu napravi iskorak i da se stvore uslovi za takmičenje sa najboljim ekipama i da bude u vrhu tabele", kazao je Ivanović za Radio Derventa.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Sa Derventom je Ivanović osvojio Kup RS 2017. godine, a nije poznato gdje će napustiti klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi