Doborac proziva u ponedjeljak, u Gračanici još uvijek bez novih imena
Gračanlije sa pripremama počinju u ponedjeljak, o pojačanjima još nema novosti

Gračanlije ove sezone žele pokušati osvojiti trofej

Doborac proziva u ponedjeljak, u Gračanici još uvijek bez novih imena

E. Oštraković

Rukometaši Gračanice već u ponedjeljak počinju sa pripremama za takmičenje u drugom dijelu sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

U prvom dijelu sezone Gračanlije su osvojile 30 bodova te su završili na diobi prvog mjesta sa Bosnom iz Visokog.

Iako po završetku polusezone nisu otkrivali neke prevelike ambicije svakako je sigurno da će rukometaši Gračanice pokušati iznenaditi te nakon dugo vremena donijeti nekih pehar u Gračanicu.

Kada su u pitanju odlasci i dolasci rečeno nam je da je još uvijek rano pričati o tome, te da do početka priprema ništa neće biti kristalizovano.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Osim prijateljskih utakmica u Gračanici će krajem januara biti održan i tradicionalni Memorijalni turnir Halid Žunić, a nakon toga rukometaše Gračanice početkom februara očekuje i dvomeč sa Vogošćom u okviru kup-a BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi